fbpx

Gratis fragt og retur • Kun originale brands • 100% danskejet • Danmarks bedste kundeservice

Gratis fragt og retur • Danmarks bedste kundeservice

Log ind

Best Brands Luxury Sale

UGG

Kategori

Farve

Størrelse

Viser alle 2 resultater

UGG

Støvlerne fra UGG er blevet vanvittigt populære i Danmark. Og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest passer de perfekt til det omskiftelige danske vejr og den danske smag. Høj komfort og kvalitet, vandtætte og enkelt og smagfuldt design.

Støvlerne er lavet af ægte fåreskind og foret med uld fra får, hvilket gør dem meget bløde og varme. Kombineret med det enkle design har det gjort UGG støvlerne til et stort hit i Danmark.

Især de klassiske UGG støvler med den korte støvlehæl og den bløde uldoverflade blevet meget populære i Danmark. Disse støvler er kendt for deres høje komfort og varme, og de kan bæres med mange forskellige typer af tøj. Derudover er lange UGG støvler også populære, da de kan bæres med bukser og leggings for at holde fødderne varme og tørre i vintermånederne. De er også dejligt nemme at tage på og af, takket være deres bløde skind og elastiske sider.

UGG støvlerne er kendt for deres holdbarhed og kan holde i mange år, hvis de vedligeholdes ordentligt.

Historien bag UGG

UGG støvlerne har en lidt sjov baggrundshistorie. De blev oprindeligt brugt af surfere i Australien og New Zealand, der havde brug for at holde fødderne varme og tørre efter surfing.

En australsk forretningsmand ved navn Brian Smith rejste oprindeligt til USA for at surfe, men opdagede hurtigt, at der var et marked for UGG støvlerne i USA, og han begyndte at importere dem til landet. I begyndelsen af 80erne startede han sin egen virksomhed, Ugg Holdings Inc., for at producere og sælge UGG støvler i USA.

Siden er det gået slag i slag. UGG støvlerne har vundet stor popularitet i både USA og resten af verden og findes i dag lavet af en række forskellige materialer, herunder syntetiske fibre og læder, og de findes i en lang række stilarter og farver.

Best Brands og UGG

I Best Brands har vi valgt at fokusere på den “ægte vare”, nemlig de oprindelige støvler lavet af fåreuld, så der er fuld varme og komfort til danskerne 🙂

Indkøbskurv0
Der er ingen varer i kurven!
Fortsæt med at handle